fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Kritéria k zápisu pro děti, kterým byla poskytnuta dočasná ochrana v souvislosti s válkou na Ukrajině - позачерговий запис дітей

5.5.
2023

Kritéria k zápisu pro děti, kterým byla poskytnuta dočasná ochrana v souvislosti s válkou na Ukrajině - позачерговий запис дітей

Vážení rodiče,

jak jsme vás již informovali dříve, zvláštní zápis pro děti, kterým byla poskytnuta dočasná ochrana v souvislosti s válkou na Ukrajině se bude konat 6.6.2023 od 14:00 do 16:00. Tento zápis musí škola realizovat podle platné legislativy (viz. zákon č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) ve znění pozdějších předpisů a zákon č. 67/2022 Sb. o opatřeních v oblasti školství v souvislosti s ozbrojeným konfliktem na území Ukrajiny vyvolaným invazí vojsk Ruské federace ve znění pozdějších předpisů).

Chtěli bychom vás upozornit, že k zvláštnímu zápisu bylo stanoveno množství přijímaných dětí na 0, a to z důvodu již naplněné kapacity prvních tříd.

Kritéria k zvláštnímu zápisu a další dokumenty k tomuto zápisu si můžete stáhnout vpravo v červené sekci "Přílohy článku".


Дорогі батьки,
як ми повідомляли раніше, 06.06.2023 з 14:00 до 16:00 проводитиметься позачерговий запис дітей, яким надано тимчасовий захист у зв’язку з війною в Україні.
Цю реєстрацію має здійснити школа відповідно до чинного законодавства (див. Закон № 561/2004 Зб. про дошкільну, початкову, середню, вищу професійну та іншу освіту (Закон про школи) зі змінами та Закон № 67/ 2022 р. Зб.про заходи у сфері освіти у зв’язку зі збройним конфліктом на території України, спричиненим вторгненням військ Російської Федерації, зі змінами).
Повідомляємо, що кількість дітей, прийнятих на позачерговий облік, встановлено 0, у зв’язку з тим, що перші класи вже заповнені.
Ви можете завантажити критерії спеціальної реєстрації та інші документи для цієї реєстрації в червоному розділі «Додатки до статті» праворуч.