fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Švp Vysoké nad Jizerou - Aktiv

9.6.
2022

Švp Vysoké nad Jizerou - Aktiv

Žáci ze tříd 3. B, 3. C a 5. A vyjeli na svou školu v přírodě do krásné přírody Jizerských hor.

čtvrtek 9. června 2022

Dopoledne si hrajeme v lese, poznáváme okolní přírodu, obědváme nudličkovou polévku a rajskou omáčku s těstovinami. Odpoledne nás čekají závěrečné hry, přeskočíme se Šemíkem Vltavu, následuje vyhodnocení soutěží, brambory s mrkví a masem k večeři a také hodně oblíbená večerní diskotéka. Rodičové drazí, připravte si pračky a také nějaké dobrůtky, zítra přijedeme okolo 12. hodiny ke škole.

středa 8. června 2022

Probudili jsme se do krásného, slunečného a teplého dne. Dopoledne jsme vykoupili oba obchůdky se suvenýry a prohlédli si sbírky Vlastivědného muzea, mají tu víc než 100 exponátů Krakonošů. K obědu byla vynikající čočková polévka a rizoto s červenou řepou. Odpoledne jsme hráli hry s Krokovými dcerami a zakončili ji Dívčí válkou (zvítězili u nás ale kluci....). K večeři nás čekal guláš s knedlíkem a také nás překvapila skvělá noční hra.

úterý 7 . června 2022

Počasí dnes není přítelem, od rána prší. Ale nám to zas tak moc nevadí, dopoledne poznáváme krásné městečko Vysoké nad Jizerou, odpoledne luštíme šifry, hrajeme scénky z českých pověstí a malujeme erb svého týmu. Pochutnali jsme si na výborném vývaru s písmenky a kuřeti na paprice s těstovinami k obědu, k večeři nám chutnaly halušky s uzeným a se zelím.

pondělí 6. června 2022

Cesta proběhla naprosto bez problémů, všichni jsou v pořádku. K prvnímu obědu byla jíšková polévka s kmínem a boloňské špagety se sýrem, k večeri jsme dostali znojemskou omáčku s rýží. Děti jsou rozděleny do týmů, přesunuli jsme se v čase nazpět do období starých českých pověstí, už víme, jak vypadaly první stavby Slovanů. Každý tým si vymyslel svůj název a proběhly první seznamovací hry. Mezi mráčky jsme zahlédli chvilkami i sluníčko. Co nás čeká zítra?

Obrázky