fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Informace pro rodiče přijatých dětí

25.5.
2022

Informace pro rodiče přijatých dětí

Vážení rodiče,

první školní den přijďte v 8 hodin, první hodina začíná v 8,15 hodin. V hale školy nebo v prostoru před školou (budova Rochovská – dolní budova)  se vás ujmou vyučující a paní vychovatelky, které budou v 1. třídách. S organizací pomohou i žáci z 9. tříd. Po společném přivítání zůstanou děti ve třídách s třídními učiteli  asi do 9 hodin, rodiče počkají před školou. Děti potom převezmou paní učitelky, které děti pohlídají, nebo rodinní příslušníci, kteří mohou děti odvést domů.

Vám, rodičům, začne ve třídě vašeho dítěte v 9 hodin 1. třídní schůzka.  (trvat bude asi hodinu)

Děti dostanou ve škole učebnice a pracovní sešity, písanky a notýsek z nakladatelství Alter a Nová škola, dostanou také i čtvrtky.

Prosíme rodiče, aby obstarali pro své děti následující pomůcky:
penál měkké tužky, ořezávátko, gumu, pastelky nůžky s kulatou špičkou  lepidlo – tyčinka modelínu a podložku na modelování obaly na sešity a učebnice cvičební úbor, sportovní obuv – sáček na sportovní úbor a obuv obuv na přezutí, sáček složku měkkých nelepících barevných papírů  Pomůcky na výtvarnou výchovu, pracovní činnosti a tělesnou výchovu - konkrétní požadavky vám sdělí vyučující na 1. třídní schůzce.