fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Jizbický deník - den první

1.4.
2019

Jizbický deník - den první

Ahoj maminko a tatínku,

máme za sebou první den naší školy v přírodě. Po příjezdu a ubytování jsme si dali dobrý obídek, následně jsme si odpočinuli a pak už honem na program s instruktory. Ti si pro nás připravili krásné odpoledne plné her.

Naše menší půlka vstoupila do pohádky "Jak trpaslíci zachránili království". Dozvěděli se o zakleté princezně. Rozhodli se, že ji vysvobodí. Nejdříve však museli získat pomoc jediného odvážného muže v království se správným srdcem. A tím nebyl nikdo jiný než obyčejný mlynář Honza. Honza však měl hodně práce na to, aby s trpaslíky osvobozoval princeznu. Trpaslíci mu ale s prací na mlýně pomohli. Úspěšně nosili mouku a doručovali rohlíčky do vesniček. Nakonec mlynář slíbil, že se poptá po vesnici a trpaslíkům zítra pomůže!

Naše starší půlka zase vstoupila do světa Star Wars. Stala se učedníky starobylého řádu rytířů Jedi. Přijal nás Lukáš alias Mistr Pupkus. Následoval výcvik, ve kterém jsme cvičili mysl, duši i tělo. Na závěr na nás pak čekal nácvik bojové bitvy, který sklidil velký úspěch.

Už se moc těšíme na zítra.

PS: Pokud vás trochu vystrašila úvodní fotka k dnešnímu článku, vězte, že jde pouze o aprílový žertík. Fotografie je ilustrační a jakákoliv podoba s vaším dítětem je pouze náhodná. :o)