fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Odjezd do Loferu

14.1.
2019

Odjezd do Loferu

Vážení rodiče,

zde sledujte aktuální dění ohledně odjezdu na lyžařský výcvik do rakouského Loferu.

16. 1. 7:45 hod. Dle informace cestovní kanceláře má být cesta do Loferu v ranních hodinách zpřístupněna, takže sraz v 9:00 hod., naložíme věci a VYRÁŽÍME.

15. 1. 19:30 hod. Zprávy z Rakouska říkají, že v průběhu dne byly otevřeny další sjezdovky a vleky v rámci lyžařského areálu. V provozu je nyní již 8 z 10 vleků. Na odklízení a zabezpečení příjezdových cest se také pilně pracuje, takže zítřejšímu odjezdu jsme tak o něco blíž. :)

15. 1. 8:30 hod. Vážení rodiče, bohužel ani dnes nedošlo ke zlepšení situace v rakouském Loferu, takže ani dnes není odjezd možný. Dobrá zpráva je, že se nám podařilo vyjednat prodloužení zájezdu do neděle. Budeme tedy doufat, že zítra už bude odjezd možný. Platí tedy sraz ve středu 16. 1. v 9:00, odjezd a prodloužený pobyt do neděle 20. 1.. Pojištění dětí je platné i v případě prodlouženého pobytu.
Pokud nebude odjezd možný ani zítra, bude zájezd bohužel zrušen definitivně.

14. 1. 11:25 hod. Odjezd odložen na úterý 15. 1. Sraz bude v 9:00 hod. Předpokládaný odjezd kolem 10:00 hod, pokud bude příznivá situace. Návrat do Prahy v sobotu večer. Pokud nebude situace příznivá ani zítra, bude zájezd bohužel zrušen. V takovém případě si rodiče mohou věci odvážet ihned po srazu. Konečné rozhodnutí bychom měli znát zítra ráno kolem 8:15 hod. (v závislosti na vyjádření CK).

14. 1. 8:15 hod. Vzhledem ke kalamitní situaci na rakouských silnicích je odjezd do Loferu v ohrožení. Momentálně je Lofer uzavřen z důvodu spadlých stromů. Zda bude možno do Loferu dorazit, se dozvíme v průběhu dnešního dne. Postup je tedy následující. Sraz se všemi věcmi je v 9:00 hodin podle harmonogramu. Podle dopravní situace bude odjezd buď ještě dnes nebo se odjezd odloží na zítra, tj. úterý 15. 1. V tom případě by věci (lyže, tašky) zůstaly uložené ve škole.