fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Přístup do aplikace Bakaláři

3.9.
2018

Přístup do aplikace Bakaláři

Aplikace Bakaláři funguje, kromě jiného, jako žákovská knížka pro žáky 4. - 9. ročníků. Rodiče těchto žáků mají do aplikace již vytvořený přístup. Přihlásit se můžete buď přes webové rozhraní přímo ze stránek školy kliknutím na odkaz Bakaláři v levém horním rohu nebo zadáním přímé adresy https://zschvaleticka.bakalari.cz do okna webového prohlížeče.

Přístup přes webové rozhraní

Přístup je též možný přes mobilní aplikaci v telefonech s Androidem nebo Apple, kterou si můžete zdarma stáhnout (Google Paly nebo Apple Store). V takové případě po instalaci aplikace taktéž budete muset zadat adresu školy ve formátu https://zschvaleticka.bakalari.cz Tyto údaje je potřeba zadávat pouze při prvním přihlášení. Samotná instalace a první spuštění vypadá následovně:






POKUD JSTE ZAPOMNĚLI VAŠE PŘIHLAŠOVACÍ JMÉNO NEBO HESLO, NEZOUFEJTE A ČTĚTE DÁL:

Vaše přihlašovací jméno vám může sdělit třídní učitel Vašeho dítěte, taktéž vám je schopen vygenerovat nové heslo. Emailové adresy třídních učitelů naleznete zde.


V případě nejasností nebo jiných potíží při používání aplikace se obraťte na mě nebo na kolegu Daniela Pasiniho na emailech:

d.suchan@zschvaleticka.cz

d.pasini@zschvaleticka.cz


Mgr. Dominik Sucháň
třídní učitel 3.B