fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Žádost o přípravnou třídu

zdroj obrázku: unsplash.com
23.3.
2023

Žádost o přípravnou třídu

Vážení rodiče,

v případě, že máte zájem o zařazení svého dítěte do přípravné třídy a nevíte, jak na to, připravili jsme pro vás tento stručný návod.

1. S dítětem přijdete k řádnému zápisu (více informací naleznete zde);
2. U zápisu podáte žádost o odklad školní docházky (návod, jak na to, naleznete zde);
3. Současně s žádostí o odklad školní docházky podáte rovnou i žádost o zařazení dítěte do přípravné třídy, kterou si můžete stáhnout zde

V případě, že jste byli s dítětem u zápisu na jiné škole, na které jste žádali i o odklad školní docházky, již znovu k zápisu k nám nemusíte. Přineste s sebou dne 19.4.2023 v čase 13:00-19:00 jen vyplněnou žádost o zařazení do přípravné třídy, rodný list dítěte, váš průkaz totožnosti a NEZAPOMEŇTE PŘILOŽIT rozhodnutí o odkladu školní docházky ze školy, ve které jste byli u zápisu.

NEZAPOMEŇTE, že k odkladu školní docházky budete potřebovat doporučující stanovisko poradenského zařízení a vyjádření lékaře. K přijetí do přípravné třídy pak budete potřebovat doporučující stanovisko poradenského zařízení též (oboje si můžete vyřídit při jedné návštěvě poradenského zařízení). Tato doporuční se snažte vyřídit ještě před zahájením zápisu dne 19.4., abyste už u zápisu měli všechny potřebné dokumenty v pořádku.

Pokud vám není cokoli jasné nebo nevíte, jak postupovat, napište na sdresu d.suchan@zschvaleticka.cz a rádi vám poradíme. Předejdete tak zbytečným nedorozuměním u zápisu.