fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Podzimní Srdíčkové dny 2016

16.9.
2016

Podzimní Srdíčkové dny 2016

V průběhu září 2016 pořádá o.p.s. ŽIVOT DĚTEM tradiční celorepublikovou sbírku podzimní Srdíčkové dny. Studenti základních, středních škol a učilišť nabízejí veřejnosti sbírkové předměty po celé ČR.

Život dětem naši školu pravidelně oslovuje. Příští týden od 19. do 23.9. budeme mít tedy možnost se na sbírce spolupodílet. Jedná se samozřejmě o dobrovolný počin.

K prodeji budou reflexní srdíčka 35 Kč/ks, magnetky 30 Kč/ks, barevné náramky 30 Kč/ks a dárkové balení jedné porce mleté kávy Brazil Santos 40 Kč/ks.

Výtěžek sbírky bude použit ve prospěch těžce handicapovaných dětí, které jsou stabilně odkázány na domácí péči svých rodičů, konkrétně na hrazení příspěvků na zakoupení invalidních vozíčků, rehabilitačních a kompenzačních pomůcek – zdravotních kočárků, chodítek, polohovacích zařízení, dále na úhradu obvazového materiálu, speciální výživy, ozdravných pobytů apod. … Současně o.p.s. ŽIVOT DĚTEM pomáhá i dětským stacionářům a dalším zařízením, která pečují o nemocné děti.

ŽIVOT DĚTEM srdečně děkuje všem laskavým lidem, kteří si od dobrovolníků – studentů - předměty zakoupí. Vše je možné sledovat na www.zivotdetem.cz