fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Úterý - Další putování za Krakonošem

21.6.
2016

Úterý - Další putování za Krakonošem

Vážení rodiče, informace pro Vás budeme přidávat průběžně během dne. Dnes máme v plánu: 8:00 snídaně, 8:45 odchod směr Sněžka. Nejprve na Liščí horu, na bufetu bude pauza a občerstvení, dále půjdeme přes Výrovku, Památník obětem hor, na Luční boudu. Tam bude oběd a zde se rozhodneme podle počasí, jestli půjdeme nahoru na Sněžku,

Čas 19:00
 
Na Lučni boudě se oddělilo vrcholové družstvo, které pokračovalo dále směr Sněžka. U úpatí Sněžky jsme byli za 35 minut, skvělý výkon. Počasí však zhatilo náš výstup. Vrátili jsme se na Luční a po chvíli oddechu vyrazili zpět na naši Lyžařskou.
 
Čas 13:35
 
První foto od bufetu. Okolo Výrovky jsme prosvištěli, že byla za námi co by dup. Viděl ji jen ten, kdo se otočil. U Památníku obětem hor vlastně Kapličky se vítězná skupina jen rychle vyfotila. Pronásledovatelé nám byli v patách. Od Kapličky jsme se potopili na Luční boudu.
První skupina začala před Luční jásat jen velmi zvolna, ale pedagogické mistrovství přineslo ovoce...
 
Čas 12:30
Vyhlídka na Liščí hoře, ukázalo se sluníčko, byli jsme hodni ...
V bufetu na rozcestí Chváletací dokázali, že finanční krize je zažehnána a kupní sila naši výpravy je obdivuhodná. Jediné na co jsme finančně nedosáhli byly krbová vložka a zánovní Mazda před budetem. Mlhu úspěšně zvládáme, hurá na Borůvkový koláč na Luční boudě.
 
Čas - 9:31
Po výborně snídani, kdy na švédských stolech si každy vybral, vyrážíme na Liščí horu a dále na Sněžku. Je sice mlha, ale doufáme že Krakonoš mlhu rozežene a na našem dnešním výletu uvidíme i sluníčko. Hodní už jsme, teď je řada na Krakonošovi.
 
 
 

Obrázky