fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Škola v přírodě Kozel - Herlíkovice

21.6.
2014

Škola v přírodě Kozel - Herlíkovice

Žáci z 5. A a 5. B odjeli v neděli na školu v přírodě.

Děti, přijďte tuto neděli před školu včas v 7. 30 hodin. Zabalte si vše podle seznamu, čekají nás krásné letní dny na horách...

neděle 15. června Všichni jsou v pořádku, cesta proběhla bez problémů. K obědu byla květáková polévka, sekaná a bramborová kaše, večer očekáváme zeleninové rizoto. Děti jsou na první vycházce po okolí, co nás čeká zítra?

pondělí 16. června Dopolední procházka do Strážného nám ukázala krásu a náročnost horských terénů a kopců. Navštívili jsme infocentrum a lanové hřiště. Celí znavení a hladoví jsme si pochutnali na hovězím vývaru s nudlemi a plněných knedlících s uzeným masem a zelím, odpoledne nás čekají týmové hry a k večeři kuře na smetaně s rýží. Nálada sluníčková, stejně jako počasí.

úterý 17. června Dnes hry v lese, stavění přírodních monumentů a hra na čísla, k obědu výborné boloňské špagety, odpoledne netradiční hry na hřišti. K večeři vepřové na kmíně s houskovým knedlíkem. Zažili jsme den naruby. Zítra nás čeká výlet.

středa 18. června Celodenní výlet do Vrchlabí (městské muzeum, ekologické centrum, záchranná stanice pro ohrožená a poraněná zvířata, infocentra, nákup suvenýrů a sladkostí), přehazovaná a večerní hry na hřišti. Jedli jsme k večeři pečené kuřátko s bramborem, v balíčku byly perník, houska se sýrem, chleba s vajíčkem a šunkou, banán, jablko. Už se nám to všem krátí, docházejí nám čisté ponožky. Super nálada a počasí přetrvávají. 

čtvrtek 19. června  Letní slunečný den jak vymalovaný, dopoledne orientační běh podle fáborků, odpoledne střelba z luku, z foukaček, brainbol. Prožili jsme den knírků. K obědu byla gulášová polévka a borůvkové knedlíky, k večeři bramboračka a opečené buřtíky u táboráku. Rodiče, chystejte si pračky a nějakou tu dobrůtku...

pátek 20. června Chladný a deštivý den, k obědu rajská omáčka s těstovinami, k večeři rýže a maso podle čínské kuchyně. Děti si pochutnaly na zmrzlinovém dortíku. Celý den hry, legrácky, zábava zakončená vyhlášením nejlepších pokojů, týmů a oblíbenou diskotékou. 

sobota 21. června Po snídani dobalení, odjezd podle předpokladu v 10 hodin, návrat ke škole očekáváme asi ve 12.30 hodin. Další fotografie najdete zde.

Obrázky