fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Aktuálně z Palmové riviéry - spojení se podařilo

19.6.
2013

Aktuálně z Palmové riviéry - spojení se podařilo

Konečně se podařilo zprovoznit Wi-Fi. Sice ne v kempu, ale na pláži... hurá... přidáme konečně nějaké fotky. Aktuálně si přečtěte níže....

Den další .... dnes je středa (15:37)  

     Dnes k obědu řízeks bramborem,  všichni jsou krásně spáení, někteří tedy ne, Lucka také .....slunce svítí, právě se jde na beach volejbal, je vedro jako .... moře je nechutně slané (překvapivě).  Aktuálně jsme rozděleni na tři skupinky - Lachtani v moři, vorvani na břehu pod sunečníky zdokonalují své opáleniny (nebo spíše popáleniny ?), třetí právě procházejí okolo mne na nácvik plážového volejbalu (zatím je třeba hodně trénovat).

 Den třetí .....

     Ranní probuzení , výběh k moři, slunečný den a děti plné energie. K snídani koblihy, krásně jasná obloha, moře čím dále teplejší. K obědu pizza přímo z pece, krátký okruh na šlapadlech k vlnolamům. Dopolední cachtání v bazénu,  opět tobogány, vyhřívající se ještěrky na štěrku, paní učitelky na velkých vyhřátých kamenech. Utužování tělesné kondice v posilovně, basket, trampolína a  večer možná tanečky v rytmu….

Den druhý po cestě

Buon Giorno z Palmové riviery 

Krásné teplé počasí přivitalo  všechny účastníky zájezdu.  Závidíte nám ? Máte co, je to paráda, lehnout si na záda a ….

No jo, vono fakt existuje…. Voni fakt nelhali… to byl první výkřik když se moře objevilo na obzoru.. Vyzkoušeli jsme již :  pláž, bazén, tobogán, vodotrysky, oběd a večeři, posilovnu.

Zítřek někteří začnou výklusem k moři a ranním koupáním.

Obrázky