fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Zájezd do Anglie - NOVÉ doplňující informace - čas odjezdu

26.4.
2017

Zájezd do Anglie - NOVÉ doplňující informace - čas odjezdu

Přidali jsme soubor s dalšími konkrétními informacemi - PROSÍM ČTĚTE

Odjezd zájezdu do Anglie - odjíždíme v neděli 30.4 v 19:00 z ulice Vizírská (parkoviště u školní jídelny) sraz všech účastníků v 18:30 

Pod tímto článkem naleznete soubor POKYNY PRO ÚČASTNÍKY, ve kterém zjistíte vše o zájezdu! (seznam věcí a další praktické rady)

Návrat v neděli 7.5. mezi 13:00 až 15:00 hodinou (děti Vám pošlou sms po překročení hranic)

 

V příloze naleznete program zájezdu a další informace

Nejčastější dotazy:

Kolik mám dát svému dítěti s sebou peněz?  

Toto je zcela v kompetenci rodičů, je však nutné počítat s platbou za vstupy. U dítěte do 15 let je to 18 Euro + 64 Liber, u účastníka nad 16 let 18 Euro + 94 Liber.

Ze zkušenosti víme, že dalších 15 Euro + 50 Liber + 300 Kč je dostačující na celý pobyt. Celkem tedy by dítě mělo mít asi 35 Euro + 120 Liber + 300 Kč nad 16 let ještě o 30 Liber více. 

S kým bude dítě ubytováno a jak je zajištěn dozor v rodinách?

Rozdělení do rodin se řešilo pomocí Vámi vyplňené přihlášky, tzn. pokud jste svůj požadavek do přihlášky zapsali, bylo Vám vyhověno. Rodiny v Anglii jsou prověřeny a mají striktní pokyn nikdy nenechat děti bez dozoru např. že by večer dům opustily bez dozoru. Také Vám před odjezdem poskytneme telefonní kontakt přímo do rodin, adresu a jména rodin. Žáci také budou mít k dispozici telefon na učitele a delegáty zájezdu.  Je nutné dětem zřídit Roaming a zároveň je upozornit na tarify, které ten který poskytovatel pro volání v cizině a využívání datové sítě uplatňuje!!!!

Kde si zjistím s kým jsem ubytován v rodině a lze to ještě změnit?

Pod tímto článkem je excelový soubor s rozdělením do rodin. Bohužel nelze to již měnit.

Bude na zájezdu přítomen zdravotník? 

Ano, v každém autobuse bude plnit funkci zdravotníka jeden z pedagogů, u kterého budete moci nechat dětem jejich léky, aby dohlédli na správné užívání a děti se na něj budou moci obracet v případě nějakých zdravotních indispozicí.

Bude ještě nějaká schůzka rodičů před odjezdem?

Schůzku již neplánujeme, s jednotlivými dotazy se obracejte na vedoucího zájezdu J. Formánka buď na j.formanek@zschvaleticka.cz nebo na telefonu (fnkční i v průběhu zájezdu)  732937290 nebo osobně v kanceláři školy. Všechny informace naleznete v souborech pod tímto článkem.

Ve středu v 10:00 proběhne schůzka se všemi účastníky zájezdu, kde se domluvíme na zasedacím pořádku do autobusů.

Cestovní agentura, která zájezd pořádá také zašle seznam věcí, které mají mít děti s sebou a bude vyvěšen spolu s časem odjezdu na těchto webových stránkách.